Urn Met Inscriptie

Gepubliceerd dec. 24, 21
6 min read

Keramische Urn Zilver - Natuursteen

Wilt u dit van te voren even aangeven? Hier reken ik geen extra kosten voor. urnen. Voor meer informatie kunt u altijd even bellen (06-52477206) - mail naar of vul het contactformulier in onder het kopje contact dan beantwoord ik zo spoedig mogelijk uw vraag! .

Niet iedereen zal de urn die men aan schaft om een dierbare op een tastbare wijze mee te herinneren op dezelfde plaats neer willen zetten. Voor de een zal een plekje in huis een ideale oplossing zijn terwijl de ander de urn liever buiten ziet staan. Niet iedere urn is echter even geschikt om overal neergezet te worden maar met keramiek urnen kunt u vaak alle kanten op.

Keramiek is een materiaal dat meerdere soorten materiaal omvat en het zal bij deze product groep daarom zowel gaan over gebakken klei maar ook over porselein. Dit zijn op zich zeer uiteenlopende materialen maar wel beide gemaakt van aard materialen die na het bakken hard worden. Bij het uitzoeken van urnen keramiek kiezen betekend dat u kunt profiteren van de bijzondere eigenschappen van dit materiaal.

Keramische Urn - Shop Uitvaartcentrum

Keramische urnen zullen daarnaast voorzien worden van een laag glazuur die ze urnen beschermd tegen het binnendringen van vorm maar ook veel mogelijkheden voor decoratie biedt. Dit zal echter niet voor iedere soort keramiek hetzelfde zijn en u dient bij het maken van uw keuze wel goed te letten op de precieze toepassingsmogelijkheden van de urnen van keramiek.

Toch heeft porselein een behoorlijk open structuur en het glasachtige uiterlijk wordt veroorzaakt door de verglazing van de klei waarvan de urn gemaakt is. Dit maakt porselein keramiek urnen kopen geen goede optie als u de urn buiten neer wilt zetten. Door de onvoldoende gesloten structuur en de brosheid van porselein die vergelijkbaar is met die van glas, loopt u het risico dat vocht in de wand en in de urn dringt waardoor deze bij de eerste de beste vorst zal knappen waarbij niet alleen de urn maar ook de as verloren zal gaan.

Prachtige Urnen Voor BuitenBeschilderde Urnen

Bij de uitgebreide beschrijving van iedere urn die u in het assortiment van de urnenwinkel aan treft zal duidelijk aangegeven zijn of de keramische urnen geschikt zijn om buiten geplaatst te worden. De geschiktheid om buiten neergezet te worden zal naast het gebruikte materiaal voornamelijk verwezenlijkt worden door het aanbrengen van de glazuur laag.

Keramische Urnen Collectie

Naast het feit dat de makers het gebruik van kleuren aan zullen passen op de beoogde doelgroep, zult u bij het keramiek urnen kopen vooral zelf ook moeten letten op wat u zelf voor wensen en verlangens hebt. U zult al snel zien dat de keuze die u hebt zeer uitgebreid is en dat daardoor altijd wel een uitvoering te vinden is die overeen komt met uw wensen en verlangens.

Het is immers bepalend of u de urn binnen of buiten neer wilt gaan zetten en daarnaast zal ook de plaats die u in gedachten hebt de voor de keramische urnen te kiezen kleur kunnen bepalen omdat nu eenmaal niet iedere kleur in uw interieur past.

De Keramische urn elegant groot - BRONS; Een prachtige keramische urn van topkwaliteit (steengoed) met een bijzondere elegante vormgeving. Deze urn is met de hand vervaardigd (gedraaid) door een 2e generatie Nederlandse keramist. U bent dus verzekerd van een topkwaliteit product,… De Keramische urn elegant groot - BRONS; Een prachtige keramische urn van topkwaliteit (steengoed) met een bijzondere elegante vormgeving.

Buiten Urnen

U bent dus verzekerd van een topkwaliteit product, maar vooral ook een eerlijk en uniek product voor een dierbare herinnering. Deze urn is 27 cm hoog, heeft een doorsnede van 20 cm en heeft een inhoud van ruim 3,5 liter, in de meeste gevallen voldoende voor de volledige hoeveelheid as van uw overleden dierbare.

Keramische urnen in 10 kleuren. Deze urn is uitgevoerd in de kleur brons. U kunt deze urn op in 10 kleuren bestellen, voor een overzicht zie de overige afbeeldingen. LET OP: Deze urn is met de hand gedraaid en betreft een product vervaardigd uit natuurlijke materialen. Dit zorgt voor een prachtig & eerlijk product, uniek in haar soort.

Er kan sprake zijn van kleine oneffenheden en overloop van kleurtinten (licht en donker). urn met naam. Al deze elementen dragen bij aan de charme van het product, maar het is wel belangrijk dat u hiervan op de hoogte bent (wat kost een urn).

Grote Keramische Urn

Bent u op zoek naar een buiten urn? Wij hebben enkele bijzondere buiten urnen in ons assortiment (mini urn keramiek). Een buiten urn, moet bestand zijn tegen diverse weersomstandigheden en niet elke urn is daar geschikt voor. Daarom hebben wij op deze pagina, enkele urnen geselecteerd welke geschikt zijn voor buiten. Een buiten urn in eigen tuin, of gedenk plek is iets waar steeds vaker voor wordt gekozen.

Ook al onze buiten urnen worden gratis naar u verzonden.

De urn is niet direct herkenbaar als urn en is daardoor ideaal voor een gedenkplek in huis. Unieke vormgeving en bijzondere afwerking. Handmatig vervaardigd uit hoogwaardig keramiek. De urn is zeer geschikt als gedenkplek in huis. Geschikt voor het bewaren van een deel van de crematie as, haarlokje of andere herinnering.

Welke Urnen Zijn Geschikt Voor Buiten En Welke Niet?

Hierdoor geeft men een nieuwe definitie aan voor altijd samen. Tot in het kleinste detail wordt iedere herinnering op ambachtelijke wijze met zorg en aandacht vormgegeven. De urnen worden op ambachtelijke wijze vervaardigd uit hoogwaardige klei. Speciaal geselecteerde ingrediënten worden gemixt tot een keramische werkbare massa en gemodelleerd tot urn.

Hierdoor is de Celest™ urn geschikt om zowel binnen als buiten te plaatsen. Om een hoge kwaliteit en gedegen afwerking te garanderen, wordt het gedenkartikel persoonlijk gecontroleerd op verschillende kwaliteitsaspecten. Om de kwaliteit en betrouwbaarheid van de urn en de geleverde arbeid te waarborgen, is de urn voorzien van een certificaat van authenticiteit en eerlijkheid.

Bevalt de aankoop in deze periode niet, geen probleem. U kunt het artikel binnen 30 dagen zonder reden van opgave retourneren. Wij zijn er voor u: Service staat bij ons hoog in het vaandel (Keramische urn elegant groot). Urnencenter is onder andere gezien in: . Keramische urn zilver - Natuursteen.

Urn Voor Buiten - Naar Wens Gepersonaliseerd

De Celest urnen zijn onderdeel van de Funeral Products Originals collectie. Modellen uit deze exclusieve lijn zijn door Funeral Products ontworpen, geschetst en geproduceerd. Samen met onze eigen designer zijn we instaat om innovatieve, moderne producten te creëren, welke hun inspiratie vinden in de artistieke aspecten van Dutch Design. Het belangrijkste focuspunt in dit proces was om deze moderne stijl te combineren met de wensen en belevingen van de nabestaanden.

Keramiek Urnen - UrnenwinkelSierurnen

De urn is voorzien van een inkeping welke, buiten het bieden van een elegante uitstraling, het mogelijk maakt om de perfecte duo urn te creëren door deze mini Celest urn in de opening van de grotere urn (3. 6 ltr.) te plaatsen. Hierdoor geeft men een nieuwe definitie aan voor altijd samen.

Hier wordt alleen de mini urn aangeboden. Indien u de grote urn wenst, dan kunt u een prijsopgave aanvragen. Wanneer de gewenste urn niet op voorraad is, kan deze besteld worden en binnen korte tijd geleverd worden.

Navigation

Home

Latest Posts

Rode Stof

Published Jan 28, 22
6 min read

Tuinmeubelen Leenbakker

Published Jan 28, 22
6 min read

Automatische Draaipoort

Published Jan 28, 22
6 min read